Redactie brand 0 reactie(s) vr 17 december 2021, 6:00

Zendmasten in brand langs de A50 in Beekbergen en Loenen

Laatste update: 1 jaar geleden

BEEKBERGEN / LOENEN – Een zendmast heeft langs de A50 ter hoogte van de Reeënbergweg in Beekbergen, volledig in brand gestaan.

De brandweer kreeg iets na 02.00 uur een melding binnen dat er vlammen waren gezien vanaf de A50 bij Beekbergen en dat er een zendmast in brand zou staan. De brandweer rukte direct met drie voertuigen uit, een blusvoertuig, een officier van dienst en een hoogwerker. Bij aankomst bleek de zendmast inderdaad volledig in brand te staan en waren de vlammen goed zichtbaar in de omgeving.

De brandweer kon het vuur na enige tijd blussen, met behulp van onder meer de hoogwerker. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk en zal moeten worden onderzocht maar de politie brandstichting.

Een paar kilometer verderop brandde er ook een zendmast. Deze stond langs de A50 bij Loenen. De brandweer had het vuur snel geblust. Ook bij deze brand houdt de brandweer rekening met brandstichting.

De recherche gaat vrijdag in de loop van de dag verder onderzoek doen naar de branden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.