Logo 112Arnhem

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) ma 12 december 2022, 15:46

Wijkwethouder Spijkerkwartier Bob Roelofs geeft startsein voor schoonmaak van graffiti

Laatst bijgewerkt: maandag 15:46 uur
ARNHEM – Op maandag 12 december heeft wijkwethouder Spijkerkwartier Bob Roelofs het startsein gegeven voor de schoonmaak van graffiti in de Steenstraat en omgeving. In de komende weken worden de Spijkerlaan, Steenstraat, Bloemstraat en Hommelstraat schoongemaakt van graffiti.

De Vereniging Ondernemers Spijkerkwartier (VOS), Platform Binnenstad Arnhem (PBA) en de gemeente Arnhem hebben de handen ineengeslagen om deze actie uit te voeren. Bij de verwijdering van graffiti wordt ook een beschermende laag (coating) aangebracht. Als er in de toekomst opnieuw graffiti wordt aangebracht dan kan dit direct en eenvoudig worden verwijderd, waardoor het gebied schoon blijft.

De schoonmaak van de graffiti is een onderdeel van het actieprogramma Schoon, Heel en Veilig van de Steenstraat en omgeving. Door verschillende acties, zoals aanpak van verloederde plekken, cameratoezicht en handhavingsacties, wordt daarin stap voor stap het gebied fijner om in te leven en wonen gemaakt. Met de verwijdering van de graffiti wordt het gebied weer wat schoner, en daarmee ook veiliger.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.