Redactie evenement 0 reactie(s) za 18 september 2021, 6:30

Vanwege de Airborne Luchtlanding en Herdenking is de N224 vandaag afgesloten

Laatst bijgewerkt: zaterdag 06:32 uur
EDE – Dit jaar is de Airborne Luchtlandingen en Herdenking op 18 september alleen lopend of met de fiets bereikbaar. Vanwege de coronamaatregelen is de weg naar de Airborne afgesloten voor verkeer zoals auto’s, motoren en bussen.

Op 18 september is de N224 vanuit Arnhem dicht tussen afslag A12 en kruising N224/N304 van 6:30-17:00 uur. Vanuit Ede is de weg afgesloten vanaf rotonde Langeberg en Nieuwe Kazernelaan, behalve voor mensen met een invalidenparkeerkaart. Zij kunnen die dag parkeren op de Ginkelse Heide. Doorgaand verkeer wordt omgeleid.

Parkeerplaatsen niet bereikbaar
Vanaf vrijdag 17 september is de parkeerplaats bij de schaapskooi en het Landmark ook afgesloten voor verkeer en verboden voor parkeren. Dit is vanwege de opbouw van de Airborne. Op 18 september zijn de parkeerplaatsen van het Natuurcentrum, restaurant Planken Wambuis, Juffrouw Tok en Bloem tussen 6:30 en 17:00 uur niet bereikbaar voor verkeer, daarna weer wel. Wildparkeren mag niet, daar wordt op toegezien.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.