Logo 112Arnhem

Redactie overval 0 reactie(s) za 11 december 2021, 17:02

Twee 19-jarige mannen uit Arnhem opgepakt op verdenking van woningoverval in Houten

Laatst bijgewerkt: zaterdag 17:02 uur
ARNHEM – Maandagavond 18 oktober werden bewoners in Houten thuis bruut overvallen door twee mannen die zich voordeden als pakketbezorgers. Op donderdagavond 10 december werden twee verdachten in een woning in Arnhem aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze woningoverval.

Op 18 oktober werd rond 20:30 uur bij bewoners van de woning aan de Appelgaarde in Houten aangebeld. De verdachten deden zich voor als pakketbezorgers. Bij het open doen van de deur werd de echtgenoot hardhandig naar binnen gewerkt en daarbij op zijn hoofd geslagen. Het echtpaar werd in de woning bedreigd. Nadat de overvallers geld en sieraden buit maakten, sloegen zij op de vlucht.

Aanhouding
Na uitgebreid onderzoek heeft de recherche in de avond van 10 december twee verdachten in een woning aan de Veulwestraat in Arnhem kunnen aanhouden. Het betreft twee 19-jarige mannen uit Arnhem.

Het onderzoek gaat onverminderd door en de politie is nog altijd op zoek naar mede-verdachten, maar ook naar getuigen van deze brutale en gewelddadige woningoverval.

Iets gezien?
Heeft u meer informatie over deze woningoverval of heeft u iets verdachts gezien in de avond van 18 oktober in omgeving van de Appelgaarde in Houten? Misschien heeft u camerabeelden waarop beelden van de verdachten te zijn en die u nog niet heeft gedeeld? Meld dat dan bij de politie. Neem contact met ons op via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.