Logo 112Arnhem

Redactie inbraak 0 reactie(s) di 02 november 2021, 15:25

Tekstwagens inbraakpreventie op verschillende invalswegen in Arnhem

Laatst bijgewerkt: dinsdag 15:25 uur
ARNHEM – Van 3 tot en met 8 november komt u op verschillende invalswegen tekstwagens en lichtkranten tegen met daarop informatie over inbraakpreventie. Het is bedoeld als een geheugensteuntje om een inbraak tijdens de donkere dagen te voorkomen. Samen dragen we dan bij aan het veilig wonen in de stad en de wijk.

Wanneer de nachten langer worden, zijn er meer inbraken. Op de wagens en lichtkrant staat de tekst: ‘Geef inbrekers geen kans. Bel 112 bij verdachte situaties.’ te lezen. De tekstwagens zijn te vinden langs vier enkele uitvalswegen en op elektronische informatieborden door de stad.

Veiligheid in de wijk
Het is belangrijk dat iedereen zich thuis en in de wijk veilig voelt. Een inbraak is een ingrijpende gebeurtenis en doet wat met het gevoel van veiligheid. Zeker daar waar het een inbraak betreft in de eigen woning maar ook in de straat of buurt. Door bewust te zijn van de risico’s en alert te blijven bij verdachte situaties helpt u mee uw buurt en wijk veiliger te maken. Samen maken we ze het niet te makkelijk.

Ramen dicht, licht aan, deur op slot
Doe ramen dicht, licht aan en uw deur op slot als u weggaat. Ook als u maar heel even weg bent.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.