Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 september 2021, 16:50

Snorfietser met hennep onder de buddyseat slaat op de vlucht voor de politie

Laatst bijgewerkt: vrijdag 16:50 uur
ARNHEM / ZEVENAAR – Op donderdag 23 september 2021 heeft de politie een man van 19 jaar oud uit Arnhem aangehouden.

Ter hoogte van station Zevenaar verleende de man geen voorrang aan de agenten met zijn snorfiets. Toen zij hem een stopteken gaven negeerde hij deze en ging er als een speer vandoor. Bij zijn vlucht reed de verdachte bijna een man aan die daar liep met zijn hond. Door de bijna aanrijding viel de verdachte en rende verder om aan de agenten te ontkomen.

Bij de achtervolging kregen de agenten hulp van een alerte burger die hen een lift gaf, zodat ze de verdachte konden aanhouden. Dit lukte uiteindelijk in een voortuin van een woning in de buurt van het station.

In de buddyseat van de achtergelaten snorfiets troffen de agenten in totaal meerdere zakken hennep aan met een totaal gewicht van 78.10 gram en zakken hasj, met een totaal gewicht van 26.87 gram.

Dit verklaarde meteen het vluchten van de verdachte.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.