Logo 112Arnhem

Redactie brand 0 reactie(s) vr 15 april 2022, 21:31

Politie zoekt twee getuigen en beelden na brand Boulevard Heuvelink Arnhem

Laatst bijgewerkt: vrijdag 21:32 uur
ARNHEM – In de nacht van donderdag 14 april op vrijdag 15 april was er een brand in een winkelpand aan de Boulevard Heuvelink in Arnhem. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand, en houdt er rekening mee dat er sprake kan zijn van brandstichting.

Er moet nog sporenonderzoek gedaan worden om vast te stellen hoe de brand is ontstaan. Uit onderzoek blijkt al wel dat tussen 03.45 en 04.00 uur twee personen op de Boulevard Heuvelink lopen. De politie komt graag met deze personen in contact omdat zij mogelijk kunnen helpen bij het onderzoek van de brand.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met mensen die afgelopen nacht in (de omgeving van) de Boulevard Heuvelink zijn geweest en iets hebben gezien dat met het ontstaan van de brand te maken kan hebben. Het kan ook zijn dat er mensen zijn die beelden hebben gemaakt, of een auto hebben die (met een dashcam) beelden heeft gemaakt voorafgaand aan de brand.

Hebt u op het genoemde tijdstip daar gelopen? Of hebt u beelden? Meld u dan bij de politie. Dat kan via 0900 8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.