Redactie misdaad 0 reactie(s) do 03 februari 2022, 17:07

Politie treft productielab GHB aan in woning Arnhem, Marcouch sluit woning per direct

ARNHEM – Op dinsdagmiddag 1 februari trof de politie een productielab aan in een woning aan de Ruiterstaat in het centrum van Arnhem. In de woning werden voorbereidingen getroffen om tot de productie van GHB te komen. De twee personen die op dat moment in de woning aanwezig waren, zijn aangehouden. Het gaat om een 25- jarige man en 27- jarige man uit Arnhem. Op last van burgemeester Ahmed Marcouch is de woning op woensdagmiddag 2 februari per direct gesloten.

Politie, gemeente Arnhem en partners werken samen een veilige en leefbare stad door onder andere de drugshandel en de productie daarvan te stoppen. Door ondermijnende drugscriminaliteit gezamenlijk aan te pakken, kan de overheid naast strafrechtelijk vervolgen ook illegaal verkregen vermogen afpakken, panden sluiten, huurcontracten opzeggen en jongeren waarschuwen tegen de verleiding van een criminele loopbaan.

Melding maken helpt!
Uw informatie kan zeer waardevol zijn, uw melding helpt ons ook in de strijd tegen ondermijnende criminaliteit. Ziet u een verdachte situatie of heeft u vermoedens van criminele activiteiten, neem dan contact op met de politie. Bel direct 112 bij spoedgevallen, bij andere informatie kunt u bij de politie terecht via 0900- 8844. Liever geheel anoniem melding maken en/of informatie doorgeven? Dat kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800- 7000.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons