Logo 112Arnhem

Redactie overig 0 reactie(s) zo 10 september 2023, 16:10

Politie beëindigt illegale raveparty op het militaire oefenterrein in Schaarsbergen

SCHAARSBERGEN – Op het militaire oefenterrein in Schaarsbergen vond sinds middernacht een illegale raveparty plaats. De politie en de Koninklijke marechaussee waren massaal ter plekke. Het gebied is omringd met politiewagens. Ook vliegt er een politiehelikopter boven het gebied. 

De politie kreeg rond 01.15 uur meerdere meldingen binnen dat er veel (hardcore)muziek te horen was. De politie kwam ter plaatse en trof tientallen mensen aan op het terrein. De politie is enige tijd met hen in gesprek geweest waarna de feestgangers besloten het terrein te verlaten. 

Een man, in een camperbusje kwam bedrogen uit. De man kwam uit Den Bosch en was helemaal naar Schaarsbergen gereden voor het feest maar kan het terrein dat inmiddels door de politie omsingeld is niet meer op. 

Rond 03.00 vertrokken de laatste feestgangers onder begeleiding van de politie het terrein. 

Reacties

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.