Redactie 112 0 reactie(s) wo 23 juni 2021, 17:31

Knallen bij pand pand aan de Hulkesteinseweg, politie zoekt getuigen

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – De politie ontving zondagavond 20 juni meldingen over knallen die zijn gehoord bij een pand aan de Hulkesteinseweg. Het incident bij de woning wordt nog altijd onderzocht en de politie roept getuigen op zich te melden.

 

Er is aanvullend forensisch onderzoek gedaan en op basis van dat onderzoek kan niet worden uitgesloten dat er gebruik is gemaakt van een vuurwapen. Ook is onderzoek gedaan in de omgeving en bij omwonenden.

 

In de buurt en via de media verneemt de politie dat dit incident tot onveiligheidsgevoelens leidt of kan leiden. De wijkagent is goed op de hoogte van de situatie en heeft ook nauw contact met de gemeente.

 

Er zijn ook vragen over eerdere overlast en eventuele verdachte omstandigheden nabij die omgeving. Er zijn enkele geregistreerde meldingen die zich richten op geluidsoverlast en afval. De politie roept ook op in geval van overlast of verdachte omstandigheden dit direct bij de politie te melden. Hierdoor krijgen we beter zicht op de mate van overlast. In de briefing is er aandacht voor deze situatie en wordt er extra aandacht en toezicht gehouden.

 

Getuigenoproep

Voor het onderzoek is het van belang dat beschikbare informatie met ons wordt gedeeld. Dus heeft u beeldopnamen, weet u meer en heeft u ons nog niet gesproken? Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Belt u liever anoniem? Belt u dan met M op telefoonnummer 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.