Redactie 112 0 reactie(s) zo 16 mei 2021, 15:51

Man op gestolen scooter aangehouden na inzet hondengeleider en helikopter

Laatst bijgewerkt: maandag 12:23 uur

ARNHEM – Zaterddagavond even voor 20.00 uur zagen agenten in Arnhem een man op een scooter die als gestolen te boek stond. Op het moment dat zij hem wilden controleren, ging hij er vandoor richting de Dennenweg.

Even later kwamen de agenten de man weer tegen ter hoogte van de Jagersweg en de Reestraat, ditmaal zonder scooter. Wederom ging de man ervandoor, deze keer in de richting van het sportpark dat achter de Beukenlaan ligt. Met diverse eenheden heeft de politie vervolgens het sportpark omsingeld. Na inzet van de hondengeleider en de helikopter is de man op het sportpark aangetroffen op een aanhanger. De man is bekeurd voor onder andere rijden zonder rijbewijs, het rijden op een onverzekerde scooter en het negeren van een stopteken. Het gaat om een 17-jarige man uit Arnhem.

We doen verder onderzoek naar zijn betrokkenheid bij de diefstal van deze scooter. De scooter is uiteindelijk door de wijkagenten aangetroffen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.