Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 14 mei 2021, 17:30

Man loopt gebroken kaak op bij mishandeling in Arnhem

Laatst bijgewerkt: maandag 12:23 uur

ARNHEM – Op donderdagmiddag om ca 17:45 uur raakte een inwoner van Eefde ernstig gewond bij een mishandeling in de omgeving van de Velperpoortslangstraat / Walstraat / Roggestraat in Arnhem. De man liep door de mishandeling twee breuken op aan zijn kaak. Over de toedracht en aanleiding is nog weinig bekend. Het slachtoffer is voor behandeling met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Van het incident zouden in ieder geval twee personen getuige zijn geweest. De politie komt graag in contact met deze personen of met andere personen die het incident hebben gezien.

U kunt hiervoor contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem getuigen. Bel dan Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.