Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 15 april 2021, 16:38

Antisemitische leuzen tijdens supporters actie op de John Frostbrug buitengewoon kwetsend

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 12:23 uur

ARNHEM – Woensdag 14 april 2021, heeft de politie de aangekondigde sfeeractie van de Vitessesupporters in goede banen proberen te leiden. Om ruimte te geven en veiligheid te garanderen hebben we zelfs de brug enige tijd afgesloten voor al het verkeer. Dat is geen vanzelfsprekendheid!

 

De politie wil graag de woorden van onze burgemeester kracht bij zetten: het scanderen van leuzen waarbij de Joodse gemeenschap in hun diepste is gekwetst, valt op geen enkele manier goed te praten. Er werd geroepen: “Hamas, hamas, Joden aan het gas”. De politie stelt daarom een onderzoek in.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.