Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 09 april 2021, 22:36

Groot crystal meth lab aangetroffen in het buitengebied van Arnhem

Laatst bijgewerkt: maandag 12:23 uur

ARNHEM – Op donderdagavond is een groot crystal meth lab aangetroffen in een loods in het buitengebied van Arnhem. Een verdachte, 34 jaar oud met een Zweeds paspoort, is aangehouden.

Na de binnengekomen informatie over een lab in de loods gingen rechercheurs van de Landelijke Eenheid naar binnen. Gezien de grootte van de locatie en de toegankelijkheid van het pand is de Dienst Speciale Interventies ingezet om snel en veilig het grote pand binnen te komen. Door een speciale auto werd het hek verwijderd en werd er een roldeur uit gereden.

 

Het pand bestond uit verschillende ruimten en in één bepaalde ruimte werd achter een dubbele deur het lab aangetroffen. Deze was compleet ingericht met bedden en een keukenblok. Een man kon worden aangehouden achter het systeemplafond. In het lab stond een tafel vol met Meth kristallen en vele vaten met half fabricaten en afvalstoffen. Middels grote filters werd de zurige lucht in de ruimte enigszins gefilterd. Het LFO (Landelijke Faciliteiten Ontmantelen) is druk bezig de grote partij te bemonsteren en af te voeren.

 

De politie gaat verder met het onderzoek en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.