Redactie 112 0 reactie(s) di 23 maart 2021, 16:22

Man (19) opgepakt na reeks straatroven in Arnhem

Laatst bijgewerkt: maandag 12:23 uur

ARNHEM – De politie heeft een 19-jarige man uit Arnhem aangehouden na een reeks straatroven in diezelfde stad. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de misdrijven op 24, 25 en 26 januari 2021.

Eerder werden er in deze zaak al twee minderjarige jongens uit Arnhem aangehouden. De derde verdachte kon afgelopen 16 maart worden aangehouden op het politiebureau in Arnhem en zit nog altijd vast.

 

Enorme impact
Tijdens de drie straatroven in januari werd er gedreigd met geweld, een mes en in één geval zelfs met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Straatroven als deze hebben een enorme impact op slachtoffers en kunnen voor een trauma zorgen. De politie is dan ook blij dat er in deze zaak inmiddels drie verdachten zijn aangehouden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.