Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 17 maart 2021, 15:30

Huurauto en rijbewijs kwijt na asociaal rijgedrag

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 12:23 uur

ARNHEM – Dinsdagmiddag kreeg de politie in Arnhem een melding over een agressieve bestuurder op de A325 welke mensen zou inhalen over de vluchtstrook. Bijna op hetzelfde moment zagen agenten het betrokken voertuig met verhoogde snelheid over de John Frostbrug rijden.

 

Na het zien van de politie ging de bestuurder al driftend en met hoge snelheid er vandoor over het Airborneplein, hij reed hierbij ook door het rode verkeerslicht. Door de verkeersdrukte reed de bestuurder zich vast op de John Frostbrug. Samen met toegesnelde collega’s hebben wij de verdachte staande kunnen houden. Voor nu is de verdachte zijn rijbewijs en de gehuurde auto kwijt. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

 

Wat ook op viel in de politiesystemen is dat de bestuurder al bijna een jaar in het bezit is van zijn rijbewijs en deze ook al eens mocht inleveren. En net als toen moest de bestuurder met een begeleider rijden… maar wederom was deze niet aanwezig. Binnenkort mag de officier van justitie zich over deze zaak gaan buigen!

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.