Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 12 maart 2021, 19:30

Overvaller Jumbo Arnhem snel in de kraag gevat dankzij alerte melder

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 12:23 uur

ARNHEM – Bij de Jumbo supermarkt aan het Elderveldplein in Arnhem heeft donderdagavond omstreeks 22.14 uur een heftige gewapende overval plaatsgevonden. Hierbij zijn meerdere jonge winkelmedewerkers bedreigd met een vuurwapen. Het is voor hen een zeer heftige en stressvolle ervaring geweest.

Desondanks heeft het personeel het supergoed gedaan. Mede door hun reacties zijn er gelukkig geen gewonden gevallen.

De melder zag een man nabij de Jumbo staan welke het filiaal in de gaten aan het houden was. De melder had hier een onderbuik gevoel bij en heeft hierop 112 gebeld. Hierdoor was de politie al met meerdere eenheden onderweg naar de Jumbo en heeft de overval maar zeer kort geduurd. De politie is de melder erg dankbaar voor zijn alertheid en dat hij niet aarzelde en direct 112 heeft gebeld.

De politie heeft ter plaatse direct de verdachte aangehouden, welke op dat moment nog een vuurwapen in zijn handen had. De aangehouden verdachte betreft een 32-jarige man uit Velp. Hij wordt maandag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.