Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 03 februari 2021, 16:40

Politie Arnhem zoekt getuigen na meerdere gewapende straatroven

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 12:22 uur

ARNHEM – In verband met meerdere diefstallen op straat, waarbij gedreigd is of wapens gebruikt zijn, is de politie op zoek naar getuigen. Het gaat om diefstallen in de omgeving van het Sonsbeekpark, de St. Antonielaan en de Thomas a Kempislaan in Arnhem in de periode van zondag 24 januari 2021 tot en met dinsdag 26 januari 2021.

Op zondag 24 januari 2021, omstreeks 21:00 uur, werd op de Thomas a Kempislaan nabij de St. Antonielaan een aangever onder bedreiging van een wapen beroofd van zijn telefoon.

 

De daders werden door de aangever omschreven als drie jongens, ongeveer 15 of 16 jaar oud, met donkere huidskleur waarbij de afkomst mogelijk Afrikaans was.
– Eén van hen droeg een grijze hoodie en joggingbroek, een ander droeg een gele muts of hoofddoek, zwarte jas en grijze joggingbroek.
– De daders droegen mondkapjes.

 

Op maandag 25 januari 2021, omstreeks 20:45 uur, werd op de St. Antonielaan bij een jongeman zijn telefoon onder bedreiging afhandig gemaakt door drie jongens.
– De daders werden door de aangever omschreven als drie jongens in het donker gekleed, allen met een pet en daar overheen een capuchon en blauwe mondkapjes.

 

Op dinsdag 26 januari 2021, omstreeks 20:00 uur, werd in het Sonsbeekpark aan de zijde van de Zijpendaalseweg, een man beroofd. Hierbij werd gebruik gemaakt van een wapen.
De telefoon en diverse pasjes van de aangever werden gestolen.
– De daders werden door de aangever omschreven als drie mannen van rond de 20 jaar oud met normaal postuur. Ze droegen donkere kleding.

 

Weet u iets weten over deze diefstallen? Dan komt de politie graag met u in contact. U kunt dan bellen met 0900-8844.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.