Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 24 januari 2021, 21:39

Veel politie op de been in Arnhem en Apeldoorn na ingaan avondklok

Laatst bijgewerkt: maandag 12:22 uur

ARNHEM / APELDOORN – In Arnhem en Apeldoorn is het zondag bij het ingaan van de avondklok onrustig op straat. Er is veel politie op de been om groepen jongeren in toom te houden. Er wordt onder meer zwaar vuurwerk en flessen naar de politie gegooid.

 

Rond de Maagdenrotonde in de Apeldoornse wijk de Maten is het onrustig. Via social media werd opgeroepen om daar rond 21.00 uur te verzamelen. Ondertussen staan er ongeveer 15 politiewagens. De politiehonden worden klaar gemaakt voor de inzet. Op dit moment word er zwaar illegaal vuurwerk afgestoken. De politie vormt een linie (Grote lijn) en probeert de jongeren uit de wijk te verdrijven. Meerdere boetes zijn uitgedeeld

 

In Arnhem concentreert de onrustig zich rond winkelcentrum Presikhaaf. Ook daar wordt zwaar illegaal vuurwerk afgestoken.

 

Avondklok
In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.