Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 11 januari 2021, 16:57

Stijging van inbraken in schuren in Elden en Elderveld

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 12:22 uur

ARNHEM – Politie Arnhem merkt dat de inbraken in schuren de afgelopen weken stijgen. Hierbij worden dan (dure) gereedschappen gestolen. De toename is op dit moment vooral te zien in Elden en Elderveld.

Weet u de serienummers van uw gereedschappen? Of heeft u, uw gereedschap ergens mee gemarkeerd waardoor ze makkelijk te herkennen zijn als uw eigen?

Enkele tips om het terugvinden van gestolen goederen makkelijker te maken. Mocht u slachtoffer zijn van een inbraak waarbij gereedschap wordt gestolen kunt u deze zaken aanmerken in de aangifte. Op deze manier kan de politie sneller gestolen goederen terug vinden in het systeem en terug bezorgen bij de rechtmatige eigenaar.

Sluit uw schuren zorgvuldig af en wees daarnaast waakzaam en alert. Ziet u verdachte situaties? Bel 112!

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.