Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 30 december 2020, 19:25

Twee mannen aangehouden na botsing tussen vrachtwagen en personenauto op A50 bij Klarenbeek

Laatst bijgewerkt: maandag 12:22 uur

KLARENBEEK – Op de A50 tussen Arnhem en Knooppunt Beekbergen heeft woensdag aan het einde van de middag een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen. Er vielen geen gewonden.

 

Het ongeval gebeurde rond 17.00 uur. De politie kwam met meerdere auto’s ter plaatse vanwege het feit dat de aanrijding zou zijn veroorzaakt door het rijgedrag van de bestuurder van de personenauto. De vrachtwagen kwam na de botsing zo’n 400 meter verderop tot stilstand.

 

De politie was snel ter plaatse en bekeek eerst of er gewonden waren gevallen, dit bleek niet het geval. Nadat de politie het verhaal had aangehoord werden de twee inzittenden van de personenauto aangehouden. De twee werden overgebracht naar het politiebureau in Apeldoorn.

 

Vanwege het ongeval werden de twee rechterrijstroken afgesloten. Het overige verkeer moest via de linkerrijstrook langs het ongeval. Dit zorgde voor een lange file van zo’n 6 kilometer.

 

Zowel de vrachtwagen als personenauto liepen schade op als gevolg van de aanrijding. De auto werd door een berger afgesleept. De vrachtwagen mocht op eigen kracht verder rijden.

Nadat het glas en onderdelen van de auto van de rijbaan waren verwijderd werd de weg weer vrijgegeven.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.