Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 29 december 2020, 17:14

Man zonder geldig vervoersbewijs bespuugt BOA in trein van Ede naar Arnhem

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 12:22 uur

ARNHEM – De politie heeft een 23-jarige man uit Alkmaar aangehouden na het bespugen van een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) van de Nederlandse Spoorwegen (NS).

Het incident vond maandagavond 28 december plaats in de trein van Ede naar Arnhem. De verdachte kon op het station van Arnhem worden aangehouden door de politie.

 

Samenwerking NS en politie
De man had geen geldig vervoersbewijs en uitte diverse beledigingen richting de medewerkers van de NS. Vervolgens heeft hij een van de betrokken BOA’s meerdere keren bespuugd. De politie staat in nauw contact met de medewerkers van Veiligheid & Service van de NS en ondersteunt direct als hierom gevraagd wordt. Zaken als deze zijn, helemaal in corona-tijd, onacceptabel.

 

Nacht vast
De man heeft tot dinsdagochtend vastgezeten en zal zich binnenkort moeten verantwoorden voor de rechter.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.