Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 10 december 2020, 16:59

Jongen beroofd van telefoon en kleding, telefoon via Find my iPhone teruggevonden

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 12:22 uur

ARNHEM – Woensdag 9 december rond 19.00 uur is een 16-jarige jongen in de buurt van de Bosweg beroofd van zijn mobiele telefoon. Onder bedreiging van een vuurwapen of iets wat daar op lijkt moest hij zijn telefoon, jas, schoenen en tas afgeven. Agenten die ter plaatse gingen konden via de app Find my iPhone de telefoon traceren en vonden deze terug in de buurt van de plek waar de jongen beroofd was. De jas, schoenen en tas zijn niet aangetroffen.

 

Signalement
Een van de vermoedelijke daders is ongeveer 16 jaar oud, heeft een licht getinte huid, een normaal postuur, is ongeveer 1.75 lang en heeft donkere haren. Hij droeg een donkere jas (parajumper) met capuchon, een zwarte trainingsbroek, witte sneakers en zwarte handschoenen.

 

De tweede vermoedelijke dader is ongeveer 19 jaar oud, heeft een blanke huid, een gezet/gespierd postuur, is ongeveer 1.90 a 1.95 lang. Hij droeg een donkerbruine jas met capuchon en bontkraag, een zwarte jeans en zwarte sneakers.

 

Getuigen
De politie is een onderzoek gestart en vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben wat te maken kan hebben met deze beroving, contact op te nemen via telefoonnummer 0900 – 8844. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.