Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 11 november 2020, 21:42

Auto van vermiste man uit Hengelo aangetroffen in Brummen

Laatst bijgewerkt: maandag 12:21 uur

HENGELO / BRUMMEN – De politie is dringend op zoek naar een 51-jarige man uit Hengelo. Hij wordt vermist en de politie denkt dat de man een gevaar voor zichzelf kan vormen. De auto waar de man in reed werd in de vanavond rond 20.00 uur teruggevonden aan de Piepenbeltweg in het buitengebied van Brummen.

De man vertrok in een rode Suzuki Alto. Het kenteken van die auto begint in ieder geval met het cijfer 21. De resterende combinaties werden niet bekendgemaakt.

 

De politie zocht sinds het begin van de avond naar de man. Ook werd via Twitter en Facebook een foto van de Hengeloër vrijgegeven en dus een deel van het kenteken van zijn auto. Sinds de vondst van de auto in het buitengebied van Brummen, vlakbij onder meer het water wordt daar met een helikopter, honden en agenten naar hem gezocht. Wie hem ziet wordt gevraagd direct 112 te bellen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.