Redactie 112 0 reactie(s) vr 30 oktober 2020, 16:31

Nog twee jongens opgepakt voor fatale mishandeling

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Er zijn nog eens twee verdachten aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij de fatale mishandeling aan de Spijkerstraat op woensdagavond 28 oktober. Het gaat om twee minderjarige jongens uit Arnhem.

Eén jongen werd donderdagavond 29 oktober aangehouden, de andere jongen vandaag, 30 oktober. Deze twee verdachten hebben zich, in tegenstelling tot de andere vijf, zelf gemeld bij de politie. Zij zitten beiden vast en worden verhoord. Eén verdachte (van de eerste vijf) is inmiddels door het Openbaar Ministerie heengezonden lopende het onderzoek. Het gaat om de minderjarige jongen uit Westervoort, hij wordt niet langer als verdachte in deze zaak beschouwd.

 

Drie van de verdachten worden vandaag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Van de andere drie zal in het weekend worden besloten of ze langer moeten blijven vastzitten en aan de rechter-commissaris worden voorgeleid.

 

Veel vragen over de toedracht
De politie merkt dat er veel vragen zijn en geruchten rondgaan, vooral over de toedracht. Deze geluiden worden meegenomen in het onderzoek. Dat is nog in volle gang en we onderzoeken alle mogelijke scenario’s. Als mensen informatie hebben over de mishandeling of de toedracht ervan hoort de politie dat natuurlijk heel graag. Informatie delen kan door te bellen met 0900-8844. Het is ook mogelijk om informatie te delen zonder dat de politie weet van wie de informatie afkomstig is. Mensen kunnen dan bellen met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

 

Zie ook:

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.