Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 23 september 2020, 18:48

Gewonden na schietpartij bij winkelcentrum in Arnhem-Zuid

Laatst bijgewerkt: maandag 12:21 uur

ARNHEM – Bij een winkelcentrum aan de Oostburgwal in Arnhem-Zuid zijn woensdagmiddag 23 september schoten gelost. Daarbij zijn vermoedelijk twee gewonden gevallen. De hulpdiensten zijn ter plaatse en boven het winkelcentrum hangt een politiehelikopter. De politie is op zoek naar drie verdachten.

De melding over het schietincident in de wijk De Laar kwam om 17.37 uur binnen bij de politie. De politie en ambulance gingen daarop richting het winkelcentrum. Over de toestand van de twee gewonden is nog niets bekend.

Het is nog onduidelijk wat er precies is voorgevallen. Na het incident renden drie personen weg richting de Bredasingel, aldus de politie. Het gaat in ieder geval om twee getinte jongens, van wie er één een ontbloot bovenlijf heeft. De ander draagt een zwart trainingspak, terwijl de derde persoon een zwarte bodywarmer en blauwe trainingsbroek draagt.

 

De politie vraagt mensen die de vluchters zien om 112 te bellen. “Spreek de personen niet zelf aan”, aldus de politie.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.