Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 26 augustus 2020, 16:16

Automobiliste frontaal tegen boom tussen Laag Soeren en Eerbeek

Laatst bijgewerkt: maandag 12:20 uur

EERBEEK – Op de Harderwijkerweg tussen Laag Soeren en Eerbeek heeft woensdagmiddag een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte een vrouw zwaargewond.

 

Het ongeval gebeurde rond 13.00 uur nadat de bestuurster van de auto vermoedelijk de macht over het stuur verloor in een bocht. De auto kwam vervolgens frontaal tegen een boom aan. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse waaronder een traumahelikopter en meerdere brandweerwagens. Brandweerlieden hebben het ambulancepersoneel geassisteerd met het bevrijden van het slachtoffer.

 

Het slachtoffer werd nadat ze was bevrijd overgedragen aan het ambulancepersoneel. Deze hebben haar lange tijd onderzocht in de ambulance waarna zij met spoed per ambulance naar het ziekenhuis werd overgebracht.

 

De trauma arts is mee gegaan in de ambulance ter ondersteuning. De Harderwijkerweg is voorlopig afgesloten vanwege onderzoek en bergingswerkzaamheden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.