Redactie 112 0 reactie(s) ma 10 augustus 2020, 15:32

Man in auto getrokken op het Schipholplein in Arnhem

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – De politie is op zoek naar getuigen die vrijdagavond 7 augustus op het Schipholplein in Arnhem iets opvallends hebben gezien. Daar werd rond 22.00 uur een man tegen zijn wil in een auto getrokken. Getuigen waarschuwden de politie, waarna er direct een onderzoek startte.

Binnen een uur wist de politie de locatie te achterhalen waar de man werd vastgehouden. Het bleek een loods aan de Snelliusweg in Arnhem te zijn. Het slachtoffer, een man van 25 uit Nijmegen, werd daar gewond aangetroffen door een arrestatieteam . De man had verschillende steek- of snijwonden. Hij moest in het ziekenhuis behandeld worden.

 

In de loods werden ook twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 26-jarige Arnhemmer en een man van 35 jaar uit Nijmegen. Ze zitten beiden nog vast en worden verdacht van vrijheidsbeneming met geweld.

 

Heeft u iets gezien?
Wie heeft er gezien hoe het slachtoffer in de auto werd getrokken? Of wie heeft er vrijdagavond iets anders gezien dat opviel rond het Schipholplein? Zijn er mensen die meer weten over de achtergrond van deze zaak? De politie komt graag in contact met mensen die meer weten. U kunt bellen via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.