Redactie 112 0 reactie(s) zo 02 augustus 2020, 2:45

Motorrijder zwaargewond na aanrijding met hert op de Groenendaalseweg in Loenen

Laatste update: 1 jaar geleden

LOENEN – In het Gelderse dorpje Loenen heeft zaterdagavond een ernstige aanrijding plaatsgevonden tussen een motorrijder en een hert. De motorrijder raakte hierbij zwaargewond, het hert overleefde de botsing niet.

 

De aanrijding vond rond 23.15 uur plaats op de Groenendaalseweg, in het buitengebied van Loenen. De motorrijder kwam met het dier in botsing vlak na de waarschuwingsborden, die aangeven dat je extra goed moet oppassen op overstekend wild.

 

Omstanders die het ongeval zagen gebeuren schoten direct te hulp. De motorrijder raakte zwaargewond. Voor het slachtoffer, een man, werd een traumahelikopter gealarmeerd. Deze landde in een weiland, vlak naast het ongeval. De MMT arts heeft zich ontfermd over het slachtoffer. Deze werd uiteindelijk per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

 

Het dier welke in botsing kwam met de motorrijder, raakte ook ernstig gewond, zo ernstig dat een boswachter besloot om het beestje uit zijn lijden te verlossen. Het beestje werd door de boswachter afgeschoten. De boswachter nam vervolgens het beestje mee.

 

De Groenendaalseweg was ten tijde van de afhandeling van het ongeluk afgesloten voor verkeer. Pas nadat de motor, die zwaar beschadigd raakte was afgesleept, kon de weg weer worden vrijgegeven.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.