Redactie 112 0 reactie(s) vr 10 juli 2020, 16:35

Voortvluchtige man uit Arnhem opgepakt in Gaanderen

Laatste update: 1 jaar geleden

GAANDEREN – Op vrijdagochtend 10 juli werd een 30-jarige man uit Arnhem in Gaanderen aangehouden die op een eerder moment was veroordeeld, maar op de vlucht was geslagen. Onderzoek naar zijn verblijfplaats leidde vandaag tot zijn aanhouding. De man werd onlangs veroordeeld voor een gevangenisstraf van 210 dagen en was onvindbaar, tot vandaag. Hij werd meegenomen en zal zijn straf alsnog moeten uitzitten.

 

In de woning waar de man verbleef werd een rode koffer gevonden met daarin een boormachine van het merk HILTI. Op de koffer en inhoud stonden de initialen SG en 0314. Omdat het vermoeden bestaat dat de koffer met inhoud van diefstal afkomstig en de eigenaar nog niet is achterhaald, wilt recherche graag weten van wie dit is.

Bent u de eigenaar of denkt u te weten van wie de koffer is? Laat het dan aan de politie weten. Dat kan door te bellen met telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.