Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 juli 2020, 16:14

Bestuurder blauwe Opel Zafira met witte hond op achterbank gezocht vanwege doorrijden na ongeval

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Op dinsdag 7 juli 2020, omstreeks ‪18:55 uur‬, vond er een verkeersongeval plaats op de kruising Rijkerswoerdsestraat met het Rijnwaalpad in Arnhem. Op deze locatie botste de bestuurder/bestuurster van een blauwe Opel Zafira, die uit de richting van Arnhem kwam, op een fietsster, die over het Rijnwaalpad fietste en de Rijkerswoerdsestraat overstak. De fietsster, een 33-jarige vrouw, kwam door de aanrijding hard ten val en raakte zwaar gewond. Ze liep onder meer een hersenschudding, scheurtjes in haar bekken en vijf gebroken ribben op. De bestuurder/bestuurster van de betrokken Opel reed zonder te stoppen door in de richting van Huissen.

In het belang van het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen en de bestuurder/bestuurster van de betrokken Opel. De politie heeft camerabeelden van de betrokken Opel. Hierop is onder andere te zien dat er een witte hond op de achterbank zat. Indien de bestuurder/bestuurster zich niet meldt, dan bestaat de kans dat wij de beelden via deze weg zullen delen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.