Redactie 112 0 reactie(s) di 23 juni 2020, 4:01

Trailer van vrachtwagen in brand op parkeerplaats langs A50 bij Klarenbeek

Laatste update: 1 jaar geleden

KLARENBEEK – Een Poolse vrachtwagenchauffeur merkte in de nacht van maandag op dinsdag 23 juni tijdig een brandje op aan de achterkant van zijn trailer. De vrachtwagenchauffeur stond met zijn combinatie stil op de parkeerplaats van de A50 bij tankstation de Brink, tussen Apeldoorn en Arnhem.

 

De brandweer kwam met spoed ter plaatse waaronder een tankwagen, zodat er voldoende water aanwezig was. Bij aankomst bleken de vrachtwagenchauffeurs al een geslaagde bluspoging te hebben gedaan. De brandweer heeft enkel nog een nacontrole en nabluswerkzaamheden te hoeven verrichten.

 

De politie heeft meerdere personen op de parkeerplaats gecontroleerd. Dit omdat er mogelijk sprake is van brandstichting. “De trailer vliegt niet zomaar in brand” aldus een van de ter plaatse gekomen agenten.

 

De trailer raakte aan de achterzijde fors beschadigd. De politie heeft van twee vrachtwagenchauffeurs waaronder de chauffeur van de vrachtwagen een verklaring opgenomen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.