Redactie 112 0 reactie(s) zo 26 april 2020, 16:59

Autobranden in Arnhem blijven aanhouden

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – In de vroege ochtend van zondag 26 april kwamen er twee meldingen binnen van autobranden. Omstreeks 1.20 uur aan de St.-Janskerkstraat en omstreeks 1.36 uur aan de Garnizoenstraat in Arnhem. De politie vermoedt dat hier sprake is van brandstichting en stelt een onderzoek in.

 

De laatste tijd zijn er regelmatig autobranden in Arnhem. De branden vinden vooral plaats in woonwijken, wat de nodige gevaarzetting met zich mee kan brengen. De politie is volop bezig met onderzoek naar de autobranden.

 

Hoe kun je helpen autobranden tegen te gaan?

De politie doet volop onderzoek wie verantwoordelijk is voor de diverse autobranden. Getuigen van de brandstichtingen van afgelopen nacht die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht om informatie door te geven. Dit kan via 0900-8844. Dit geldt ook voor wie camerabeelden heeft. Deze zijn eenvoudig te uploaden. Wil je liever anoniem informatie doorgeven, dat kan via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000. Tot slot wees alert op verdachte situaties, vooral bij auto’s. Bij spoed of heterdaad bel 112!

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.