Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 25 februari 2020, 17:34

Vrouw in Velp lastiggevallen door onbekende man

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 12:19 uur

VELP – Op donderdagavond 13 februari is een vrouw in Velp op straat lastiggevallen door een onbekende man. Een week eerder was zij ook al lastiggevallen door dezelfde man. De politie is op zoek naar getuigen en vraagt mensen zich te melden als zij ook zoiets hebben meegemaakt.

Het gebeurde die donderdagavond rond 23:45 uur ter hoogte van de Broekstraat. Er is geen fysiek contact geweest, maar dat maakt de situatie niet minder vervelend. Daarom horen we het graag als er anderen zijn die iets vergelijkbaars hebben meegemaakt.

 

Signalement van verdachte
De politie wil ook in contact komen met mensen die meer informatie hebben over deze man of die de bewuste avond iets gezien of gehoord hebben. Van de man is een signalement bekend:

  • Ongeveer 1.80 meter
  • Donkerblauw/zwart gekleed
  • Donker petje
  • De man sprak het slachtoffer in het Engels aan

 

Wie heeft meer informatie?
Heeft u die avond iets opvallends gezien? Of heeft u in die omgeving een man gezien die zich opvallend gedroeg? Ook andere informatie die ons kan helpen bij het oplossen van deze zaak is welkom. Tips kunnen worden doorgegeven via 0900-8844. U kunt ook het onderstaande tipformulier invullen.

 

Grote impact
Zaken als deze kunnen een grote impact hebben op slachtoffers. Daarom geven we niet meer details vrij over wat er precies is gebeurd.

112 Velp

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Velp lees je in onze categorie 112 Nieuws Velp. Alle 112 alarmeringen uit Velp kan je live volgen via 112 meldingen Velp.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.