Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) za 14 december 2019, 16:41

Politie zoekt getuigen van vermoedelijke mishandeling in woning aan de Venlosingel

Laatst bijgewerkt: maandag 12:18 uur

ARNHEM – De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een mishandeling in een woning aan de Venlosingel en is op zoek naar getuigen.

 

Vrijdagavond 13 december rond 18.55 uur kregen agenten het verzoek om medewerkers van de ambulance te assisteren bij het binnengaan van een woning. De bewoner zou mogelijk een herseninfarct gehad hebben.

 

Vermoedelijk mishandeld
Na het betreden van de woning troffen zij de bewoner aan. Hij was gewond aan zijn hoofd en is overgebracht naar het ziekenhuis. Uit een eerste onderzoek bleek dat de man waarschijnlijk geen herseninfarct heeft gehad, maar dat hij in zijn woning vermoedelijk mishandeld is.

 

Heeft u meer informatie?
Om er achter te komen wat er precies is gebeurd, doet de politie verder onderzoek. Heeft u iets gezien of gehoord wat te maken kan hebben met deze zaak? Of heeft u camerabeelden waar mogelijk wat op kan staan? Bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad anoniem, telefoonnummer 0800-7000

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.