Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 19 november 2019, 17:18

Wie reed er door na fatale aanrijding?

Laatst bijgewerkt: maandag 12:18 uur

ARNHEM – Dinsdagmorgen 5 november rond tien over half 11 fietst een 78-jarige man op de splitsing van de Lisztstraat en Mahlerstraat richting de Cattepoelseweg in Arnhem.

 

Hij wordt geraakt door een champagne- of koperkleurige auto toen die hard achteruit reed. Na de botsing is die auto even gestopt, maar daarna met gierende banden weggereden de Mahlerstraat in. Het slachtoffer lag toen al ernstig gewond op straat.  

Getuigen hebben het over een groter model auto, waarschijnlijk een stationwagen of een SUV, een ouder type. Een getuige gaf aan dat de auto een witte kentekenplaat had, met mogelijk de lettercombinatie SN daarin, maar dat is niet 100% zeker. De bestuurder droeg waarschijnlijk een lichtgekleurde jas of trui en had vermoedelijk kort, donker haar. 

In Opsporing Verzocht op dinsdag 19 november (20.30 uur) aandacht voor deze zaak!

 

Vragen

  • We zoeken met spoed getuigen die deze wagen die dinsdagochtend 5 november daar in die omgeving hebben zien rijden, of weten van wie die is of waar die staat.
  • We zoeken ook een wat oudere champagne/koperkleurige grote auto met waarschijnlijk schade achter. Misschien is die auto sinds 5 november opeens hersteld zonder goede reden.  

 

Weet of heeft u iets gezien? Bel dan de opsporingstiplijn 0800-6070.
Vermoedt u wie er achter het stuur zat en tipt u liever anoniem, dat kan via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.