Redactie 112 0 reactie(s) ma 28 oktober 2019, 21:45

Fietser moet onder bedreiging van mes zijn spullen afgeven

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Afgelopen zaterdag, 26 oktober, is er tussen 02.40 uur en 03.05 uur een straatroof gepleegd. Het slachtoffer fietste vanuit de richting van het Gelredome richting het OHRA gebouw over het fietspad Rijksweg Oost.

 

Bij het viaduct Brinksestraat viel hem een donkere scooter of motor op. Deze reed achter hem aan de dijk op en dwong hem te stoppen. Het slachtoffer moest onder bedreiging van een mes zijn spullen afgeven. De verdachten zijn hierna teruggereden richting Gelredome. De verdachten waren met zijn tweeën, op een motor of scooter. Deze had geen windscherm. Ze droegen donkere kleding en donkere helmen.

 

Getuigenoproep
Hebt u die nacht, van vrijdag op zaterdag, een duo op een motor of scooter zien rijden op dat fietspad, of een fietspad daar in de omgeving? Er zijn meer soortgelijke diefstallen geweest in ons gebied. Als u weet, of een vermoeden hebt, wie er achter deze diefstallen zit dan verzoeken wij u dit te melden via 0900-8844. Of u kunt anoniem uw melding doorgeven via telefoonnummer 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.