Redactie 112 0 reactie(s) ma 28 oktober 2019, 15:05

Man in woning aan de Stadhoudersstraat overvallen en mishandeld

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Gewapende mannen hebben gisteravond rond 22.30 uur een woning aan de Stadhoudersstraat overvallen. Een 46-jarige man uit Arnhem is daarbij mishandeld. De politie is een onderzoek gestart naar de verdachten en is op zoek naar getuigen en camerabeelden uit de omgeving.

 

De 46-jarige Arnhemmer wilde net de woning uit gaan, toen de drie mannen op de stoep stonden en hem naar binnen dwongen. Daarbij werd de man mishandeld. Hij moest naar het ziekenhuis om aan zijn verwondingen behandeld te worden. De bewoonster was op dat moment boven, maar kwam op het geluid beneden af. Ook zij werd door de overvallers mishandeld, maar liep gelukkig geen verwondingen op. Vlak daarna gingen de overvallers er vandoor, het is nog onbekend of er buit is gemaakt.

 

Help de politie verder
Uit het eerste onderzoek zijn inmiddels een paar dingen bekend. De politie hoopt dat mensen in de buurt iets hebben gezien of camera’s hebben waarop iets te zien is. Uit het eerste onderzoek is het volgende bekend:

 

Vluchtroute
De mannen zijn de woning uit gevlucht in de richting van de Heemskerckstraat. Daar zijn ze in een donkere auto gestapt. Vervolgens zijn ze via de Broekstraat weer naar de Stadhoudersstraat gereden. Na de overval zijn ze gezien bij het daar gelegen speeltuintje.

 

Gemaskerde verdachten
Uit verschillende verklaringen is duidelijk geworden dat het om meerdere verdachten gaat, de politie kan nog niet uitsluiten of het om twee of drie verdachten gaat. De verdachten hadden hun gezicht afgedekt, mogelijk met een bivakmuts of een panty.

Verder is bekend dat er twee negroïde mannen zijn gezien van begin 20 jaar en ongeveer 1.75 meter lang. De mannen waren donker gekleed en een van hen had een zwart tasje met een rood accent.

 

Heb je informatie?
Heb je gisteravond tussen 22.00 en 24.00 uur iets opvallends gezien in de omgeving van de Stadhoudersstraat? Of woon je in de buurt en heb je camera’s aan je woning hangen? Dan kan het zijn dat jij belangrijke informatie voor het onderzoek hebt! De recherche wil dan graag met je spreken. Neem contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 onder vermelding van zaaksnummer: 2019479730.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.