Redactie 112 0 reactie(s) di 22 oktober 2019, 17:13

Politie start onderzoek na melding van schietpartij op de Riethorsterstraat

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – De politie is een onderzoek gestart na een melding van een schietincident op de Riethorsterstraat. Het is niet bekend of bij dit incident iemand gewond is geraakt.

 

In de nacht van maandag op dinsdag 22 oktober meldde een buurtbewoner rond 00.30-uur dat hij knallen had gehoord en dat hij een auto had zien wegrijden.

 

Aan de hand van getuigenverklaringen troffen agenten in de 2e Spijkerdwarsstraat een auto aan die mogelijk betrokken was bij het incident. Ook troffen zij enkele kogelhulzen aan. Er werden geen personen aangetroffen. Het is niet bekend of bij dit incident iemand gewond is geraakt.

 

De auto en de kogelhulzen zijn voor verder sporenonderzoek in beslaggenomen.

 

Getuige?

Hebt u iets gezien of gehoord dat met het schietincident te maken kan hebben, maar dit nog niet met de politie gedeeld? Of hebt u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.