Redactie 112 0 reactie(s) di 10 september 2019, 17:07

Politie zoekt getuigen van straatroof op de Huissensedijk

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Op maandag 9 september 2019 omstreeks 22.09 uur heeft er een beroving onder bedreiging van een vuurwapen plaatsgevonden op de Huissensedijk ter hoogte van de manege in Arnhem. De slachtoffers moesten hun spullen afgeven.

 

De beroving heeft plaats gevonden door 6 à 7 personen. De daders zijn weggelopen vanaf de Huissensedijk richting de John Grosmanstraat in Rijkerswoerd in Arnhem. De groep was gekleed in donker kleurige trainingspakken. Een aantal sprak accentloos Nederlands. Helaas konden de slachtoffers niet meer signalementen van de daders geven.

 

Agenten troffen op de kruising mr P.S. Gerbrandysingel / Emily Brontësingel te Arnhem de sporttas van een slachtoffer aan welke door de daders was weggenomen.

 

De politie is dringend op zoek naar getuigen. Heeft u iets gehoord of gezien of heeft u andere informatie, of eventueel camerabeelden waar de daders op te zien zijn? Neemt u dan contact op via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.