Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 21 juni 2019, 19:09

Man probeert iemand neer te steken bij winkelcentrum de Drieslag

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 12:16 uur

ARNHEM – Vanmiddag, 21 juni 2019, rond 14.45 uur heeft er een geweldsincident plaatsgevonden bij winkelcentrum de Drieslag. Dit gebeurde aan de zijde van het Sint Gangulphusplein, bij de bankjes tussen de Zeeman en de Coop.

Omdat er met een mes geprobeerd is iemand neer te steken hebben we een aangifte poging doodslag opgenomen. Even later zagen agenten de verdachte fietsen en hebben ze hem aangehouden.

 

De politie is nog op zoek naar getuigen van het incident bij de Drieslag. Heeft u gezien wat er gebeurde? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.