Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 21 mei 2019, 21:48

Lokalen zwaar beschadigd na grote brand in school Renkum, verdachte aangehouden

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 12:16 uur

RENKUM – Bij de Albert Schweitzerschool aan de Goudsbloemstraat in Renkum is dinsdagavond 21 mei brand uitgebroken. Het dak van de school is in brand geraakt. Veel omwonenden liepen uit om een kijkje te nemen bij de brand.

 

De brand aan de Goudbloemstraat werd rond 20.15 uur gemeld. De hulpdiensten schaalden al snel op naar een grote brand en lieten meer voertuigen naar Renkum komen.

 

Zeker twee lokalen en de gymzaal hebben grote schade opgelopen. Meerdere lokalen hebben rook- en waterschade opgelopen. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de brand uitslaand is geworden.

Hoe groot de opgelopen schade exact is, is op dit moment nog niet bekend. De brandweer is nog bezig met ventileren. Ouders worden vanavond via het ouder portaal van de school geinformeerd over de lessen van morgen.

 

Update

Er is sprake van brandstichting. De politie heeft inmiddels een verdachte aangehouden.

112 Renkum

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Renkum lees je in onze categorie 112 Nieuws Renkum. Alle 112 alarmeringen uit Renkum kan je live volgen via 112 meldingen Renkum.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.