Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 17 mei 2019, 15:37

Verdachten aangehouden van reeks inbraken in Arnhem en Elst

Laatst bijgewerkt: maandag 12:16 uur

ARNHEM – Afgelopen maandag heeft de politie twee mannen en een vrouw aangehouden in een onderzoek naar een reeks inbraken en diefstallen in Arnhem-Zuid en Elst.

 

De afgelopen maanden was er een stijging van inbraken in het werkgebied van Arnhem-Zuid en Elst en omgeving. Dat was voor de politie aanleiding om een onderzoek op te starten. Uit dit onderzoek bleek dat wij te maken hadden met een dadergroep bestaande uit meerdere personen. Ze hielden zich onder andere bezig met woninginbraken, bedrijfsinbraken, diefstallen uit schuren, diefstallen uit auto’s en bestelbussen, diefstallen uit sportcomplexen en diefstallen van fietsen.

Tijdens de zogenaamde ‘klapdag’ afgelopen maandag, heeft de politie ook verschillende zoekingen gehouden. Onder andere in een woning en in een loods in Elst. Daar hebben agenten meerdere goederen gevonden waarvan zij denken dat ze zijn gestolen. Het onderzoek naar deze aangetroffen goederen is nog in volle gang.

 

Afgelopen donderdag zijn de verdachten voorgeleid aan de Rechter Commissaris bij de rechtbank Arnhem. De Rechter Commissaris heeft besloten dat de man van 32 jaar oud uit Elst voor de komende 14 dagen in bewaring wordt gehouden gezien de ernst van de feiten die hem ten laste worden gelegd. De 50-jarige vrouw uit Elst en de 32 jaar oude man uit Arnhem zijn heengezonden maar blijven verdachten in de zaak.

Het onderzoek is op dit moment nog in volle gang en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.