Redactie 112 0 reactie(s) di 02 april 2019, 18:56

Jongen (14) aangehouden voor steken 14-jarige plaatsgenoot

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – De politie heeft op dinsdagochtend 2 april een 14-jarige jongen uit Arnhem aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op zaterdagmiddag 30 maart een 14-jarige plaatsgenoot te hebben verwond met een mes. Het slachtoffer moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

 

De twee jongens, bekenden van elkaar, kregen die middag bij het Centraal Station in Arnhem een woordenwisseling. De oorzaak van het conflict moet worden gezocht in de relationele sfeer. Vervolgens zou de één een slaande beweging hebben gemaakt naar de ander met een mes. Hierdoor liep de ander een verwonding op aan zijn rug en moest naar het ziekenhuis om zijn wond te laten behandelen.

 

Op maandag 1 april is aangifte gedaan van het incident. Op verzoek van de politie heeft de Arnhemmer zich dinsdagochtend gemeld op het politiebureau. Hij is aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek. Het mes waarmee zou zijn gestoken is in beslag genomen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.