Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 08 maart 2019, 16:15

Dieven betrapt op bouwterrein Van Oldenbarneveldtstraat

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 12:15 uur

ARNHEM – Donderdagavond werd de politier gebeld door een zeer alerte getuige. Hij had gezien dat twee personen met kabels aan het sjouwen waren op het bouwterrein op de Van Oldenbarneveldtstraat. De melder hield ze in het zicht en agenten gingen snel ter plaatse.

 

Doordat de melder een goed signalement doorgaf, konden de agenten al snel twee verdachten aanhouden in de omgeving. Beide verdachten waren bekenden van ons en ze hadden vieze handen van het sjouwen. Eén van hen bleek ook nog een ploertendoder op zak te hebben.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.