Redactie 112 0 reactie(s) ma 04 februari 2019, 17:14

Ernstige mishandeling jonge vrouw in Opsporing Verzocht

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – In de nacht van donderdag 28 op vrijdag 29 juni rond 03.30 uur viel een onbekende man twee vrouwen lastig in het centrum van Arnhem (Steenstraat). De man begon zonder aanleiding tegen de vrouwen te schelden en stak één hen daarna met een mes. Het slachtoffer, een 26-jarige inwoonster Arnhem raakte hierbij ernstig gewond. De vrouw werd zwaargewond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De dader ging er vandoor in de richting van de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat (Mediamarkt).

 

Bewakingsbeelden
Van de onbekende man die de vrouw met het mes stak zijn bewakingsbeelden. Deze worden komende dinsdag 5 februari getoond in Opsporing Verzocht. Daarnaast komen het slachtoffer en het meisje dat eerste hulp verleende aan het woord en wordt er een reconstructie van het incident getoond. Hiervoor werden vorige week opnames gemaakt in het centrum van Arnhem.

 

Uitzending
De uitzending van Opsporing Verzocht begint dinsdagavond 5 februari om 20.30 uur op NPO1 en zal de dag erna worden herhaald om 12.00 uur op NPO2.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.