Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 09 januari 2019, 16:25

Tank met mogelijk drugsafval aangetroffen op de Schaapdijk in Arnhem

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 12:14 uur

ARNHEM – Woensdagmorgen 9 januari werd door een passant, rond 05.00 uur, een IBC-tank met vloeistof aangetroffen op de Schaapdijk in Arnhem. De tank ligt op zijn kant en mogelijk lekken er vloeistoffen uit.

 

Direct is de omgeving afgezet en een onderzoek ingesteld. De inhoud van de tank betreft waarschijnlijk afval van synthetische drugs.

 

Een gespecialiseerde bedrijf haalt de restanten afval uit het vat en een ander bedrijf verwijdert de wegstroomde chemicaliën uit de grond. De politie zoekt getuigen die hebben gezien wie het vat daar dumpte. De forensische opsporing heeft monsters van de vloeistof genomen en kijkt of er een verband kan worden gelegd met eerdere vondsten van (drugs)afval.

 

Deze dumpingen zijn niet alleen zeer schadelijk voor het milieu maar kunnen ook zeer schadelijk zijn voor mens en dier. Ziet u dergelijke dumpingen? Bel ons dan direct op 112 en houd voldoende afstand!

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.