Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 02 januari 2019, 17:00

Recherche is dringend op zoek naar getuigen van steekpartij Klarendalseweg

Laatst bijgewerkt: maandag 12:14 uur

ARNHEM – De recherche is dringend op zoek naar getuigen van de steekpartij op de Klarendalseweg in Arnhem. Deze vond plaats in de nieuwjaarsnacht rond 03:45 uur.

 

Daarbij raakte een 32-jarige Duitser ernstig gewond. Hij verkeert inmiddels buiten levensgevaar. Er zijn intussen twee verdachten opgepakt. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Doesburg en een 20-jarige man uit Arnhem.

 

Uit het opsporingsonderzoek is intussen gebleken dat het slachtoffer naar huis fietste en op de Klarendalseweg, ter hoogte van Albert Heijn, werd aangevallen door drie jonge mannen. Tijdens een worsteling werd het slachtoffer door een van hen gestoken met een onbekend voorwerp. De daders zijn daarna weggevlucht richting Schutterstraat / Velperweg.

 

De signalementen van de drie jongens luiden:
Dader 1: Aziatisch uiterlijk, brildragend, slank postuur, leeftijd 17 a 18 jaar, rode jas met capuchon
Daders 2 en 3: Blanke huidskleur, leeftijd 17 a 18 jaar, slank postuur, lengte circa 1.70 meter, donkere jassen waarvan een met bontkraag.

 

De recherche is op zoek naar getuigen van dit incident. Mogelijk heeft u dit drietal eerder gezien tijdens de nieuwjaarsnacht.

 

Indien u meer informatie heeft kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem contact opnemen kan via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.