Redactie 112 0 reactie(s) di 01 januari 2019, 17:03

Duitser zwaargewond bij steekpartij in nieuwjaarsnacht

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – In de nacht van maandag op dinsdag, omstreeks 03.40 uur raakte een 32-jarige man uit Duitsland gewond. Hij liep diverse steekwonden op. De man moest voor zijn verwondingen naar het ziekenhuis worden overgebracht. Hij is buiten levensgevaar. Het incident vond plaats op de Klarendalseweg of in de directe omgeving daarvan. Kort na het aantreffen van het slachtoffer hield de politie een 16-jarige jongen uit Doesburg aan en een 20-jarige inwoner van Arnhem.

 

De politie kreeg een melding dat er op de Klarendalseweg een slachtoffer op straat zou liggen van een steekincident. Agenten troffen het slachtoffer liggend in een portiek aan. Het slachtoffer was bij kennis en wist de signalementen van de daders door te geven aan de agenten.

 

Conflict
Volgens het slachtoffer zou er een conflict aan het steekincident vooraf zijn gegaan. Het slachtoffer bleek tijdens dit conflict te zijn gestoken maar kwam daar pas even later achter toen hij naar huis fietste.

Kort nadat de agenten met het slachtoffer hadden gesproken troffen zij in de omgeving twee mannen aan die aan het signalement voldeden. Beiden werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie sprak al met getuigen. Mogelijk dat er nog een derde verdachte deel uitmaakte van het groepje. Het onderzoek zal vandaag worden voortgezet.

 

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.