Redactie 112 0 reactie(s) do 20 december 2018, 16:51

Politie Arnhem zoekt getuigen van overval cafetaria Honigkamp

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Op donderdag 20 december 2018 rond 2.00 uur werd een cafetaria aan de Honigkamp overvallen. De overvaller is nog voortvluchtig en de recherche zoekt getuigen van het incident.

Rond de klok van 2.00 uur werd de cafetaria / eetgelegenheid overvallen. Het incident begon voor de deur van deze gelegenheid. De overvaller bedreigde de drie aanwezige werknemers en eiste geld op. Hij had een op een steekwapen gelijkend voorwerp bij zich. Eén van hen werd door de overvaller geslagen en raakte licht gewond. De overvaller ging er na de overval lopend vandoor richting winkelcentrum Presikhaaf. Hij heeft een niet nader te noemen geldbedrag buitgemaakt.

 

Getuigenoproep
Kort na de overval werd een burgernetmelding uitgedaan met het signalement. De politie zoekt getuigen die de overval hebben gezien of iemand in de richting van het winkelcentrum hebben gezien. De recherche heeft de zaak in onderzoek en vraagt hulp aan het publiek.

 

Signalement dader:

  • De overvaller droeg met bivakmuts op zijn hoofd.
  • Hij droeg verder: een zwart vest met capuchon, een blauwe bodywarmer, een trainingsbroek met oranje logo.
  • Nadere informatie over van de dader is niet bekend.

 

Hebt u iets gezien of weet u meer van deze overval of overvaller? Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Belt u liever anoniem? Belt u dan met M op 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.